Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2010 19:53 - Bulletstorm - Превю
Автор: nw2l Категория: Технологии   
Прочетен: 1045 Коментари: 1 Гласове:
1



Пиша превюто след множество молби от Недьо. Мерси, Недко :P

People Can Fly, поляците, известни с Painkiller, отново ще изкъртят вашите мивки с най-новата си разработка - Bulletstorm - FPS-ът, който всички искахме да видим.

Painkiller определено беше подценена като заглавие. Надявам се новата игра да не бъде. Bulletstorm имаше шеметно представяне на Е3 тази година като спечели и наградата за най-добър шутър.
Това, което е уникално в това заглавие са, като изключим графиките, създадени с помощта на Unreal 3 Engine, т.нар. Skillshots или да убиеш своят противник по възможно най-бруталният начин. Това включва блъскане на врата с крак, зад която се крие "гадината" или да вдигнеш противника във въздуха и да го нарежеш на части докато пада...е, абсолютно всичко е възможно с помощта на еластичното ви електрическо "ласо", с което можете да дърпате крака, ръце и други крайници, а може дори и варели с нафта ;)

Както е най-логично, играта ще има силно  развит мултиплейър, но това не значи, че сингълплйърът няма да е читав. да напълниш задника на голям бос със олово и да го бутнеш от ръба на пропаст, което ще ти даде 300 точки, е нещо...оригинално. Това е единствената игра, която ви позволява да пълнете задници с олово ( lol ).

Играта излиза на 22.02.2011 за PC, Xbox и PS3 като независима от Epic Games, които закупиха компанията през 2007-ма. EA games ще са издатели на играта и очаквам всички да си я закупите легално ;)
-Ицо xP-  



Тагове:   fly,   игра,   People,   games,   Xbox,


Гласувай:
1



1. анонимен - from Недьо
06.07.2010 14:35
Найс джоб :П , играта наистина е уникално-брутална!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nw2l
Категория: Технологии
Прочетен: 649089
Постинги: 263
Коментари: 240
Гласове: 195
Спечели и ти от своя блог!