Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2015 14:28 - How do I ban Virgin Raido Lebanon
Автор: nw2l Категория: Технологии   
Прочетен: 1439 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.05.2015 14:31


 В заглавието няма грешка.

Искам да си изказвам мнението надълго и нашироко по въпроса с Върджин Редио. Но няма. Не и надълго, не и нашироко. Днес ща Ви разкажа няколко неща за блокирането на страници във Фейсбук.

Не е лъжа, че будалите вярват на всичко, написано във Фейсбук, било то новина, неновина, Вържин пост, Лебанон пост и прочие - тъгата в случая е, че мисленето и разсъжденията ни биват променяни на базата на бързи, лесносмилаеми постове и статуси (доста като модерните (и постмодерните) движения в поезията напоследък), което е адски голям тарикатлък.

Не е лъжа и, че небудалите не желаят да гледат подобни неща, особено когато са гадни хипстъри (цитирам) като мен. Шест милярда истини, както казва един мой приятел, но една, която смея да нарека всеобща, е, че лесносмилаемите постове дразнят очите на Фейсбук стената.

Неотдавна компанията поднесе една функционалност, спрямо която неинтересните (така ги отбелязвате) постове влияят цялостно на стената Ви. Окуражавам Ви да използвате въпросната функционалност, ако не за друго, то за свикване. Вдясно на всеки пост има меню, с чиято помощ може да спрете да следите страницата (но все още ще сте я харесали, ако сте), да отбележите поста като неинтересен (а именно целта ни) или (о, боже) да скриете всички постове от страницата източник. Да, можете да правите и това.

Следващият път, когато някой зловонен коментатор отбележи липсата Ви на патриотизъм или интелектуални заложби, може никога повече да не гледате нищо от тази страница, излизайки от факта, че мнозинството коментатори там са именно зловонни.

Ignorance is bliss.

Противно на гореспоменатото аз ще Ви натоваря с незначителното си мнение за субкултурата, наречена шваг, суедж или шпагатеско, в частност малоумното (помнете, мнение) споделяне на първобитно достигнати истини, стилизирани с илюстрации и/или снимки с източник Virgin Raido Lebanon. Какво трябва да знаете за Девственото радио от (не) Лебанон? Това е една групировка, целта на която е затриване чувството за отговорност у младежта и убеждаването й в истинността на мързеливостта, прокрастинацията (не знам) и дружбата със селекция от един (bestfriend - забележи граматиката). Или една, в зависимост от нивото Ви на т.нар. френ-дзон (което искрено не желая да описвам). Прекалената консумация на лесносмилаем илюстративен материал води до краткотрайно кискане и липса на концентрация.

До същото води и постмодерната лирика (понеже май това й е името). Много творци са ми искрено обидени, понеже изводите ми за общия обем талант, който притежават или са притежавали в даден момент от индивидуалното си развитие, е пряко свързан с желанието им за труд.

image


Тагове:   как,   фейсбук,   Virgin,   Facebook,   помощ,   поезия,   poetry,   Lebanon,   banning,   unfollow,   postmodernism,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nw2l
Категория: Технологии
Прочетен: 648935
Постинги: 263
Коментари: 240
Гласове: 195
Спечели и ти от своя блог!