Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2014 01:20 - Popcorn Time или как да гледаме филми, без въобще да влизаме в Замунда
Автор: nw2l Категория: Технологии   
Прочетен: 3623 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 08.02.2015 21:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Някога услуга, победена от големите четирибуквени асоциации, Popcorn Time представлява софтуер за мигновено гледане на пиратски филми (посредством торенти), стилизирани в прекрасен дизайн и винаги с високо качество - безплатно при това.

Звучи прекалено добре. Знам. Но пробвайки софтуера, съм убеден, че имате нужда да го пробвате. Да, бихте занемарили родните тракери, но пък стриминг услугата в uTorrent работи почти толкова добре, колкото правителството.

Лаконични мисли:
    Popcorn Time е повече от сбъдната мечта за момче като мен, което просто гледа филми и затрива торенти. Стриминг, драги дами и господа, е ефектът на гледане на видеоклип, докато се сваля, тоест неизчаквайки целият файл да приключи свалянето си, тоест мигновено гледане на висококачествено кино. Безплатно.

Същото като да свалите торент от Замунда, само че не чакате еди-колко си минути, докато се свали (представете си HD-качеството де, все малко трябва да чакате, дори тези от Вас с бърз нет...за разлика от моя), а се наслаждавате веднага.

Мултипларформен и лек, софтуерът повече мяза на Нетфликс, отколкото на торент-клиент. Сега, забавният момент:

Нетолкова лаконични мисли:
    Задълбочавайки се в Уикипедия, се оказа, че след като победеното Time4Popcorn бива форкнато (сътворението се предава на други програмисти доброволци), излизат два проекта - Popcorn-time.se и Popcorntime.io . Идва ми въпросът - има ли разлика в броя филми и сийдъри. Въпрос, на който още не съм отговорил. Фактът обаче е, че и двата проетка взимат торентите си от едно място, сиреч разлика не би трябвало да има. Факт 2 - всичко работи.

Наслаждавайте се, споделяйте думата, ако искате, аз бях до тук с тракери, мъртви тракери и тракери зомбита.

П.П.
Възпроизвеждането на пиратско съдържание може да бъде противозаконно, може и да не бъде; може да изпускаш сапун, може и да си сам; може да ти пука, може и да не; данонесивъввеликобритания.
image

image


Тагове:   Time,   torrent,   download,   филми,   free,   movies,   безплатни,   торенти,   popcorn,   popcorntime,   питарски,


Гласувай:
2



1. nikikm - пО-ВАЖНИЯТ
01.01.2015 00:49
въпрос е за интелигентни качествени филми!Не за простотии от рода на ужаси,фантазии,семейни и пр.затъпяващи и изкривяващи психиката,престъпни филми!Да,око се размисли човек,това са престъпления против човечеството!
цитирай
2. nw2l - Re
01.01.2015 16:12
Хората си имат предпочитания, брат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nw2l
Категория: Технологии
Прочетен: 648950
Постинги: 263
Коментари: 240
Гласове: 195
Спечели и ти от своя блог!