Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2009 17:32 - Кукловодът на Пеперудата или nLite!
Автор: nw2l Категория: Технологии   
Прочетен: 774 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.11.2009 19:33


Днес ще постна краткото си ревю на nLite. Може би тези, прочели предишния ми пост за TinyXP ще се зачудят "Къде, по дяволите, е чепкал тоя?!" и "Аз "що не мога така!". Ами отговорът се крие точно тук, в енЛайт.

С тази програма имате възможност да

модифицирате инсталацията на ЕксПи,

като по този начин можете да премахнете това, което ви дразни, не ви е нужно, или просто някой от Майкрософтските програмисти си е разлял кафето по деликатните части на тялото си, докато е писал част от пакетите.

Имате пълен контрол върху всичко, като промяна вида на исталацията, автоматизацията, потребителски акаунти, предварително качени програмни продукти, услуги в системата, процеси, драйвери и много, много други.
Важно е да отбележа, че използването на продукта не е първото нещо, което бихте искали да правите, след като се върнете от работа.


Отне ми четири часа да си направя своя версия.

Аз по принцип не чета инструкции, не четох и сега, макар че доста от помощните файлове са интегрирани в интерфейса. Просто ако ви излезе, да речем, "Beep error driver" и се зачудите да спестите ли 300KB от инсталацията, трудно е да се вземе решение. За финал трябваше допълнително да "барна" ISO-то, защото програмата запазваше настройки от предишните сесии в нея.

Общо взето трябва да имате много опит и безброй опити и грешки с програмата, за да работите с нея като касапин със своя нож. Все пак, опитайте, безплатна е, не е голяма, не хапе, но

ще ви трябва инсталационен диск на ЕксПи.


Линк за сваляне...

image

image






Тагове:   Windows,   Microsoft,   пеперуда,   Майкрософт,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nw2l
Категория: Технологии
Прочетен: 649671
Постинги: 263
Коментари: 240
Гласове: 195
Спечели и ти от своя блог!