Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2011 16:50 - Изтече Milestone 1 на Windows 8!
Автор: nw2l Категория: Технологии   
Прочетен: 973 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.04.2011 20:45


  Вчера изтече ранна бета, ако може дори да се нарече бета, на новата операционна система на Майкрософт.
 
6.1.7850.0.winmain_win8m1.100922-1508_x86fre_client-enterprise_en-us.iso не съдържа всички нововъведения, за които се спекулираше из целия Интернет, не седържа и особени промени в GUI. В торент тракерите може да се намери билда, макар че редмънтската компания най-веротно прува на майка хората, който дръзват да теглят.


Спекулации се разнасят за подобрената антипиратска защита в Осмицата, макар че сме били свидетели на множество такива в предните издания на Windows. Сиреч, давам й максимум седмица да я кракнат, когато излезе. Винаги така става.

Като говорим за нововъведения, изтекоха и скрийншотове, включващи Windows App Store - новият метод за дигитална дистрибуция на Майкрософт. Копиране, копиране и пак - яко копиране! :)

Има една функция, която адски много очаквам - връщане към фабрични настройки. Преинсталация, но...без преинсталация. Т"ва е нож с две остриета - ще срине бизнеса на IT техниците...по-малко машини ще идват в сервиза, по-малко ще се ходи на море...да, цялата икономика на държавата ще се срине! :D

Новият графичен интерфейс, за който също се говори, няма да прилича на концептуалните видеа в YouTube, уверявам ви. ...макар че много ми хареса постнатото по-долу.

Както и да е, очакваме бета на операционната система през есента, RTM-а през 2012, а официално пускане - първа четвърт на 2013, за всички, на които им пука.
Наздраве! :)






EDIT: Прощавайте за проблемите с текста и картинките - вече са оправени. :)

 
image

image

image
EDIT: Прощавайте за проблемите с текста и картинките - вече са оправени. :)





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nw2l
Категория: Технологии
Прочетен: 649173
Постинги: 263
Коментари: 240
Гласове: 195
Спечели и ти от своя блог!